تو دنیای کافه مافیا، هر فنجون قهوه یه پروندهست.
بعضی فنجونا تلخن، بعضیاشون نرم و خنثی، اما وقتی به عربیکا میرسی، پای یه مزه خاص درمیونه:
ترشی.
حالا سوال خیلیا اینه:
آیا قهوه عربیکا ترشه؟
جوابش اینه:
بله... اما نه اون ترشی که فکر میکنی.
قهوه عربیکا یکی از اصلیترین گونههای دونه قهوه در دنیاست.
این دونهها بیشتر تو ارتفاعات رشد میکنن، جایی که آب و هوا خنکه و خاک غنیه.
نتیجه؟ یه دونه خوشعطر، ملایم و با اسیدیتی بالا.
ویژگیهای قهوه عربیکا:
عطر زیاد
طعم پیچیده
اسیدیتی (ترشی) طبیعی
کافئین کمتر نسبت به روبوستا
مناسب برای قهوهخورای حرفهای
اون ترشی که تو قهوه عربیکا حس میکنی، یه جور اسیدیتی طبیعیه که از محل رشد و نوع فرآوری دونهها میاد.
اما نکته مهم اینه:
ترشی قهوه عربیکا با ترشی لیمو یا سرکه فرق داره.
اینجا با یه ترشی کنترلشده، لطیف و میوهای طرفی.
مثال بزنیم:
اگه روبوستا رو یه مشت محکم بدونی، عربیکا یه سیلی آرومه...
یه تلنگر خوشعطر از سمت جنوب آمریکا.
ویژگی | عربیکا | روبوستا |
---|---|---|
اسیدیتی (ترشی) | بالا، میوهای و لطیف | پایین یا تقریباً صفر |
تلخی | کمتر از روبوستا | بیشتر و قویتر |
عطر | زیاد و متنوع | کمتر و سادهتر |
کافئین | کمتر | بیشتر |
نه رفیق.
اون ترشی که تو عربیکا میچشی، نه قراره صورتت رو جمع کنه، نه ذائقهات رو بهم بزنه.
اون ترشی حرفهایاس.
ترشیای که وقتی با بادی ملایم و شیرینی کم مخلوط میشه، یه تعادل بینظیر ایجاد میکنه.
یه جورایی مثل صحنه آخر فیلم "پدرخوانده" ـه...
تلخ و ترش، اما زیبا.
اگه میخوای ترشی قهوه عربیکا رو درست بچشی، باید بری سراغ قهوهای که خالص باشه، درست برشته شده باشه و آسیابش تازه باشه.
تو کافه مافیا، پیشنهاد ما بهت اینه:
پدر خوانده – 100٪ عربیکا
با طعمی ملایم، عطر زیاد، و ترشی متعادل... برای حرفهایها.
اگه دنبال قهوهای هستی که فقط تلخ باشه، عربیکا برای تو نیست.
اما اگه میخوای یه فنجون پر از جزئیات، پیچیدگی و شخصیت بخوری،
یه فنجون گادفادر بزن و مزه کن...
چون تو دنیای کافه مافیا، هر طعمی داستانی پشتشه...
و عربیکا هم یه داستان ترش و دلنشینه.
قهوهخور حرفهای باش!
سری بزن به فروشگاه کافه مافیا و یه بسته گادفادر بخر.
ببین عربیکا یعنی چی، ببین ترشی قهوه واقعی چه مزهای داره.