تابستونه، هوا داغه و بدن دنبال یه نوشیدنی خنک میگرده که هم حال بیاره، هم بیدارت نگه داره. اگه اهل قهوهای و دلت نمیخواد بری زیر کولر و یه فنجون قهوه داغ بالا بندازی، وقتشه بری سراغ قهوه سرد؛ مخصوصاً اون نسخههایی که تو خونه و بدون دستگاه هم میتونی درستش کنی.
توی این مقاله، قراره بریم سراغ آموزش قدمبهقدم طرز تهیه قهوه سرد با شیر، بدون شیر و حتی طرز تهیه قهوه سرد بدون دستگاه. پس کمربندتو ببند، بازی جدی شده!
اگه اهل لطافت و نرمی در دل تاریکی قهوهای، این گزینه مخصوص توئه.
مواد لازم:
قهوه آسیابشده باکیفیت (پیشنهاد ما: قهوه 100٪ عربیکا)
شیر سرد (لبنی یا گیاهی)
یخ
کمی شکر یا شربت ساده (اختیاری)
طرز تهیه:
دو قاشق غذاخوری قهوه رو با آب داغ دم کن. اگه فرنچپرس داری، عالیه. اگر نه، یه لیوان و صافی هم کارتو راه میندازه.
قهوه رو بذار خنک شه.
لیوانتو تا نیمه پر یخ کن.
شیر سرد رو تا دو سوم لیوان بریز.
قهوهی خنکشده رو آروم روش اضافه کن تا اون لایه دو رنگ خوشگل شکل بگیره.
هم بزن، جرعه بزن، و حال کن.
نکته مافیایی: برای عطریتر شدن، قهوه "عامهپسند" رو امتحان کن. ترکیب متعادل عربیکا و روبوستا، برای یه لاته خفن عالیه.
اینجا دیگه خبری از نرمی نیست. فقط قهوه، یخ و یه دل پر قدرت.
مواد لازم:
قهوه آسیابشده تازه (مثلاً قهوه 100٪ روبوستا)
یخ
شکر یا شیرینکننده دلخواه (اختیاری)
طرز تهیه:
قهوه رو به روش کولد برو یا دمآوری سرد آماده کن:
دو قاشق قهوه رو با یه لیوان آب سرد ترکیب کن و ۱۲ ساعت تو یخچال بذار.
بعد از دمآوری، صافش کن.
با یخ سرو کن و اگه خواستی کمی شربت ساده یا وانیل بزن.
نکته مافیایی: روبوستای خالص با کافئین بالا، برای روزایی که باید تمرکزتو قفل کنی. یه انتخاب سنگین برای حرفهایها.
نداری دستگاه؟ مشکلی نیست، هنوزم میتونی قهوه سرد حرفهای بزنی.
روش پیشنهادی:
دو قاشق پودر قهوهات رو توی یه لیوان بریز.
آب داغ (نه جوش!) بهش اضافه کن.
بذار دم بکشه و بعد از ۵ دقیقه صافش کن (با صافی پارچهای، یا حتی دستمال کاغذی تمیز).
بریز توی یه لیوان پر یخ و آمادهس!
نکته مافیایی: برای این روش سریع، "اسکارفیس" با درصد روبوستای بیشتر انتخاب هوشمندانهایه. شوت اولت از همون لحظه اول مغزتو شارژ میکنه!
هر قهوهای به درد قهوه سرد نمیخوره. باید بدونی دنبال چی هستی:
اسم قهوه | ترکیب | مناسب برای |
---|---|---|
پدرخواننده | 100٪ عربیکا | لاتههای خوشعطر با شیر |
اسکارفیس | 70٪ عربیکا | طعم قوی با کمی لطافت |
عامهپسند | 50٪/50٪ | تعادل ایدهآل برای همه مدل قهوه سرد |
دشمنان ملت | 70٪ روبوستا | مناسب برای کولد برو و قهوههای غلیظ |
گانگستر آمریکایی | 100٪ روبوستا | انرژی بالا برای روزای سخت |
یه قهوه سرد خوب فقط یه نوشیدنی نیست، یه سبک زندگیه. مخصوصاً وقتی با دونههای حرفهای کافه مافیا دمش میکنی. حالا که طرز تهیه قهوه سرد با شیر، بدون شیر و حتی بدون دستگاه رو بلدی، وقتشه بری سراغ بخش فروشگاه قهوه مافیا و انتخابتو بکنی.
ماموریت تو:
قهوه مناسب رو انتخاب کن.
دستور بالا رو اجرا کن.
یه عکس از قهوهت بگیر، ما رو تگ کن: @Cafemafia.Shop
قهوهتو مافیایی بزن... مثل یه رئیس!